Avengers: Infinity War

Vlerësimi

8.00

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur Thanosin e fuqishëm, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t’i japë fund universit.

Titulli origjinal: Avengers: Infinity War
Filmi fillon: 10:00 pm
Zgjatja e filmit: 149 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion
Aktorë: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman
Regjisori: Anthony Russo, Joe Russo
Distributori: Taramount

Programi i filmit

23.05.2018

17:10

SALLA 4 UJI MIROS

20:00

SALLA 4 UJI MIROS

22:50

SALLA 4 UJI MIROS

24.05.2018

16:50

SALLA 4 UJI MIROS

21:20

Salla 5

25.05.2018

16:50

SALLA 4 UJI MIROS

21:20

Salla 5

26.05.2018

16:50

SALLA 4 UJI MIROS

21:20

Salla 5

27.05.2018

16:50

SALLA 4 UJI MIROS

21:20

Salla 5

28.05.2018

16:50

SALLA 4 UJI MIROS

21:20

Salla 5

29.05.2018

16:50

SALLA 4 UJI MIROS

21:20

Salla 5