Maze Runner: The Death Cure

Vlerësimi

8.00

Tomas (Dylan O’Brien) dhe Gledërsit e tij gjenden në udhëtimin e tyre më të rrezikshëm, kur hyjnë në një qytet sekret të kontrolluar nga WCKD. Në finalen epike të triologjisë, rëndësi nuk ka dalja nga labirinti, por hyrja.

Titulli origjinal: Maze Runner: The Death Cure
Filmi fillon: 11:00 pm
Zgjatja e filmit: 142 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Fantazi, Triller
Aktorë: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee
Regjisori: Wes Ball
Distributori: MCF MKD