All The Money In The World

Vlerësimi

4.00

Historia e rrëmbimit të 16-vjeçarit John Paul Getty III dhe përpjekjes së dëshpëruar të nënës së tij të përkushtuar për të bindur gjyshin e tij miliarder Jean Paul Getty që të paguajë haraçin.

Titulli origjinal: All The Money In The World
Filmi fillon: 11:00 pm
Zgjatja e filmit: 132 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Triller, Biografi, Dramë
Aktorë: Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer
Regjisori: Ridley Scott
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.