Fifty Shades Freed

Vlerësimi

6.00

Anastasia Steele duhet të përshtatet jo vetëm me jetën e saj të re si e martuar por dhe më jetën luksoze të bashkëshortit të saj, e me natyrën e tij poseduese.

Titulli origjinal: Fifty Shades Freed
Filmi fillon: 11:00 pm
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Erotik, Dramë
Aktorë: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson
Regjisori: James Foley
Distributori: Taramount

Programi i filmit

25.02.2018

12:20

Salla 6

14:25

Salla 6

16:30

Salla 6

18:35

Salla 6

20:40

Salla 6

22:45

Salla 6

26.02.2018

14:25

Salla 6

16:30

Salla 6

18:35

Salla 6

20:40

Salla 6

22:45

Salla 6

27.02.2018

14:25

Salla 6

16:30

Salla 6

18:35

Salla 6

20:40

Salla 6

22:45

Salla 6