Renditja:

A Quiet Place

7.00

Një familje jeton një ekzistencë të izoluar në heshtje të plotë, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon edhe zhurmën më të vogël.

Horror Triller 90 Minuta

Filmi fillon më: 04.04.2018

18:40

Salla Salla 3

20:30

Salla Salla 3

22:20

Salla Salla 3

Blockers

4.00

Kur tre prindër zbulojnë paktin e vajzave të tyre për të humbur virgjërinë në mbrëmjën e maturës, ata nisin një mision të fshehtë për të ndaluar adoleshentët nga përfundimi i marrëveshjes.

Komedi 102 Minuta

Filmi fillon më: 18.04.2018

19:45

Salla Salla 6

21:50

Salla Salla 6

Gringo

6.00

GRINGO, një komedi e zezë me aksion intensiv e intrigë zbulon luftën për mbijetesë të biznesmenit Harold Soyinka, kur ai kthehet nga një qytetar që respekton ligjin, në një kriminel në kërkim.

Komedi Aksion 111 Minuta

Filmi fillon më: 28.03.2018

17:00

Salla SALLA 4 UJI MIROS

Incident in a Ghostland

7.00

Historia e një nënë të dy vajzave e cila trashëgon një shtëpi nga halla e saj. Në natën e parë në shtëpinë e saj, ajo përballet me disa vrasës dhe lufton për jetët e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë kur vajzat bashkohen në shtëpi, gjërat bëhen të çuditshme.

Horror 91 Minuta

Filmi fillon më: 18.04.2018

20:50

Salla Salla 5

22:40

Salla Salla 5

Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

Jeta rrjedh në mënyrë paqësore në Vinci: Leonardo po lufton me shpikjet e tij, Lorenzo e ndihmon, ndërs Gioconda i shikon me tallje. Kur një tregimtar misterioz vjen në qytet dhe flet për thesarin e fshehur, nis një aventurë.

Animacion Aventure Biografi 85 Minuta

15:15

Salla SALLA 4 UJI MIROS

16:30

Salla SALLA 1 AIR MUNICH

Peter Rabbit

6.00

Përshtatje e moderuar e përrallës klasike të Beatrix Potter rreth lepurit rebel, që përpiqet të hyjë tinëz në kopshtin me perime të fermerit.

Animacion Aventure 95 Minuta

Filmi fillon më: 21.03.2018

15:55

Salla Salla 6

17:50

Salla Salla 6

Rampage

Shikueshem si

Davis Okoye dhe shoku i tij më i mirë, një gorillë e bardhë, luftojnë kundër përbindëshave në një qytet të madh.

Aksion Aventure 107 Minuta

15:30

Salla Salla 2 Z-MOBILE

21:10

Salla SALLA 4 UJI MIROS

17:40

Salla Salla 2 Z-MOBILE

Digital 3D

20:00

Salla Salla 2 Z-MOBILE

Digital 3D

22:10

Salla Salla 2 Z-MOBILE

Digital 3D

Ready Player One 3D

Shikueshem si

7.00

Kur krijuesi i botës virtuale të quajtur OASIS vdes, ai publikon një video ku sfidon të gjithë përdoruesit e OASIS të gjejnë vezën e tij të pashkëve, që do t'i japë gjetësit të saj dhe çmimin fitues. Wade Watts gjen të dhënën e parë dhe nis kërkimin për vezën.

Fantazi Aksion 141 Minuta

Filmi fillon më: 28.03.2018

16:00

Salla Salla 3

Digital 3D

Sherlock Gnomes 3D

Shikueshem si

Xhuxhat e kopshtit, Gnomeo dhe Zhuljeta, punësojnë dedektivin e njohur Sherlock Gnomes për të investiguar mbi zhdukjen e mistershme të zbukurimeve të tjera të kopshtit.

86 Minuta

15:00

Salla Salla 5

Digital 3D

16:45

Salla Salla 5

Digital 3D

Taxi 5

Një oficer i cili është transferuar në policinë e Marsejës, merr përsipër të rrëzojë një grup grabitësish italianë të cilët ngasin Ferrarin e fuqishëm.

Aksion Aventure 102 Minuta

18:20

Salla SALLA 1 AIR MUNICH

20:20

Salla SALLA 1 AIR MUNICH

22:30

Salla SALLA 1 AIR MUNICH

Tomb Raider 3D

Shikueshem si

6.00

Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur i ati.

Aksion Aventure 115 Minuta

Filmi fillon më: 14.03.2018

18:30

Salla Salla 5

Digital 3D

Your Move

"Your Move" tregon historinë e një njeriu që duhet të shkojë në masa ekstreme për të zbuluar se çfarë ka ndodhur me gruan dhe vajzën e rrëmbyer.

Triller 96 Minuta

19:10

Salla SALLA 4 UJI MIROS

Adresa:

Albi Mall, Zona e re Industriale, Veternik-Prishtinë
10000 Prishtina
E-Mail: kinema-rks@cineplexx.eu